Žena v Litvínově se zřítila z okna bytu, skončila v péči záchranářů

Publikuje: Nikola Macáková — 19. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Žena v Litvínově se zřítila z okna bytu, skončila v péči záchranářů

Na náměstí Míru v Litvínově došlo k pádu ženy z okna bytu z výše asi 10 metrů. Žena se zraněním skončila v péči přivolaných záchranářů.

„Žena spolu s jejím přítelem nacházela na půdě domu, když vypadla z okna. Dopadla na balkon jednoho ze spodních bytů. Záchranku zavolal její přítel,“ uvedla k případu litvínovská městská policie.

„Při příjezdu strážníků byla žena při vědomí, byla ale dezorientovaná a v šoku. Spadla z výšky asi šesti metrů,“ doplnili litvínovští strážníci na svém webu.

Zdravotnická záchranná služba žene na místě poskytla, dle zjištěných informací redakce neodkladnou přednemocniční péči a následně zdravotníci ženu převezli do nemocnice k dalšímu vyšetření.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu