Velký úspěch pro Leónidás Gym Muay Thai Dubí

Publikuje: David Bárta — 18. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Velký úspěch pro Leónidás Gym Muay Thai Dubí

Velký úspěch aktuálně zažívá dubský Leonidas gym, který se svými svěřenci uspěl na Mistrovství ČR v muaythai 2022.

UdálostiExtra.cz o tom informoval hlavní trenér dubského Leonidas Gymu Ladislav Horejš s tím, že sportovní klub obsadil 5x TITUL Mistr ČR v muaythai 2022, prvním šampionem je Tomáš Karel Barták 18let, kterému se ve finálovém zápase podařilo vyhrát KO v 1 kole, nejprve hned u první kombinace trefil soupeře kopem do hlavy a bylo první počítání a pak cca 30 sekund před koncem prvního kola trefil Tomáš kolenem na hlavu a při druhém počítání byl již soupeř tak otřesen, že nemohl pokračovat, druhý šampion zvítězil také před limitem, po kopu na hlavu a několika tvrdými kopy kolenem do břicha a ukončuje v druhém kole Martin Nebřenský 13let svého soupeře a vítězí svoji kategorii. Třetí titul vyhrál Tomáš Růžička 17 let ten si již odboxoval finálový zápas celý, kde hodně používal techniky loktů a zvítězil na body, čtvrtým šampionem je Milan Gašperec 13let, který svedl ve finálovém zápase velice vyrovnanou bitvu a ani jeden z chlapců nedal nic zadarmo, nakonec Milan vyhrává těsně 2:1 na body. A pátým šampionem, vlastně šampionkou se stává Nicol Černá 15let, která svedla také těsné bitvy 2:1na body.

Tomáš K. Barták s pásem. Zdroj: Czechfighter.cz, K-Legendary production / Ladislav Horejš (Publikováno se svolením autora)

3x Vice Mistr ČR v muaythai 2022

Finálový zápas nevyšel a stávají se tedy vice mistři Aléla Kozáková 14 let podlehla šikovné moravské bojovnici, Josef Štaubert 13let po vyhraném semifinálovém zápase byl velice hr do boje ovšem finálový soupeř byl již zkušený a ostřílený zápasník a nenechal si výhru od Pepi sebrat. Martin Březina 12let, šel finále s velmi zkušeným pražanem, Martin ale úplně bez respektu po soupeři vyjel rychlé boxerské kombinace a soupeř musel v klinčích otáčet zápas. Martin duel nakonec prohrál těsně 2:1 na body.

Přes semifinále ještě neprošli Jakub Ježek 12let také těsně 2:1 na body kde se kuba bohužel nechával lehce okopávat od soupeře což rozhodčí nepřesvědčilo o výhře Kuby a Adam Souček 18let chtěl i jako začátečník vyzkoušet tento národní turnaj, los mu určil zkušeného Pražáka, který si s Adamem poradil . Kuba i Adam se museli spokojit s bronzovou medailí.

Ještě jsme měli jeden vložený superfight kde naše Klára Baladová porazila svou soupeřku v poměru 2:1 na body.

„Další dva naši závodníci a členové reprezentace Matěj Šimůnek a Šimon Verner si bohužel o titul nemohli utkat jelikož nebyli otevřené jejich kategorie, ale oběma chlapcům děkuji za pomoc u ringu i v přípravě závodníků. A děkuji Markovi Bartákovi za pomoc při koučování,“ dodal závěrem trenér Horejš.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu