V Třinci se dělník zřítil z lešení, muž skončil v péči lékařů

Publikuje: Jana Malá — 03. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V Třinci se dělník zřítil z lešení, muž skončil v péči lékařů

V sobotu 2. července odpoledne došlo v Třinci k pádu devětatřicetiletého muže z lešení. Na místo události vyjel tamní tým RLP.

UdálostiExtra.cz o případu informoval krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že devětatřicetiletý muž spadl z lešení, z výšky okolo pěti metrů, přičemž narazil do kovové trubky a dopadl na betonovou plochu. Zůstal při vědomí, zasahující lékař záchranné služby však u něj zjistil vážné poranění páteře, přítomny rovněž byly i známky otřesu mozku.

„Posádka podala nitrožilně potřebné léky a infuzní roztok, zajistila pacienta imobilizačními prostředky, umožňujícími bezpečný transport,“ upřesnil mluvčí záchranné služby.

„Muž byl přepraven na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice a předán zdravotníkům tamního urgentního příjmu,“ doplnil mluvčí záchranné služby.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu