V Holešově na Kroměřížsku srazil řidič dva chodce, oba skončili s vážným zraněním v nemocnici

Publikuje: Nikola Macáková — 03. 09. 2022
Zdroj: Nikola Macáková
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V Holešově na Kroměřížsku srazil řidič dva chodce, oba skončili s vážným zraněním v nemocnici

V pátek po 20. hodině došlo v Holešově na Kroměřížsku k vážné dopravní nehodě při které řidič osobního vozidla srazil dva chodce.

Oba chodci po střetu s vozidlem utrpěli vážná poranění se kterými následně skončili v péči nemocničních lékařů. Chodci přecházeli silnici na označeném přechodě pro chodce. 

O nehodě informovali profesionální hasiči Zlínského kraje s tím, že při nehodě bylo poškozeno i další vozidlo, stojící u přechodu. Svědkové poskytovali první pomoc zraněným chodcům do příjezdu hasičů. Ti poté vážně zraněné ženě a zraněnému muži poskytli neodkladnou první pomoc až do jejich předání posádce zdravotnické záchranné služby. Poté hasiči dál pomáhali s ošetření zraněných, které následně převezli záchranáři urgentně do nemocnice k dalšímu vyšetření.

Řidič osobního automobilu srazil přecházející dva chodce v Holešově na Kroměřížsku. Na místě zasahují záchranné složky. Zdroj: HZS Zlínského kraje (tiskový servis)

„Zasahující hasiči taktéž poskytli první psychologickou pomoc svědkům nehody, kteří poskytovali i první pomoc zraněným. Následně byl zasahujícími hasiči proveden celkový úklid komunikace po dopravní nehodě,“ doplnili k nehodě zlínští hasiči.

Při nehodě bylo poškozeno i další vozidlo, stojící u přechodu. Zdroj: HZS Zlínského kraje (tiskový servis)

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravní policie. Po dobu zásahu záchranných složek byla silnice v místě nehody uzavřena.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu