V Brně se pod nákladním vozidlem propadla vozovka

Publikuje: David Bárta — 29. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V Brně se pod nákladním vozidlem propadla vozovka

V brněnské ulici Poříčí se v pondělí ráno propadl nákladní vůz zadní nápravou do vozovky. Na místě zasahují policisté a hasiči.

„Na místě zasahuje jednotka profesionálních brněnských hasičů. Událost je naštěstí bez zranění osob,“ uvedli aktuálně jihomoravští krajští hasiči na sociální síti.

Nákladní vůz se tu během jízdy propadl. „V prvních chvílích jsme řídili dopravu, nyní je místo zcela uzavřeno. Policisté kontaktují majitele vozů parkujících v okolí, aby přeparkovali,“ uvedl k události mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Jak hluboká kaverna se pod povrchem skrývá, zatím není podle hasičů úplně jasné. Vše odkryje až následné vyproštění nákladního vozidla.

„Odhaduji, že by mohla mít i tři metry na hloubku a určitě zasahuje přes jeden jízdní pruh. Možná i přes ten druhý, ale to uvidíme, až bude auto vyproštěné. Pak se pozná i to, jestli nedošlo k poškození inženýrských sítí,“ dodal mluvčí hasičů.

Aktuálně na místo dorazili energetici, kteří odpojili rozvod elektřiny vedoucí kavernou. Bez elektřiny je nyní sousední dům.

Událost je v šetření Policie ČR.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu