V Albrechticích nad Vltavou utonul ve Vltavě muž (†43)

Publikuje: Nikola Macáková — 03. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V Albrechticích nad Vltavou utonul ve Vltavě muž (†43)

Od včerejšího odpoledne pátrali policisté a hasiči po pohřešovaném muži, jehož zmizení ohlásil jeho švagr na tísňovou linku Policie ČR.

„Pohřešovaný muž se nepozorovaně rozhodl, krátce po druhé hodině ranní odejít do své chaty, která se nachází v chatové oblasti při ústí zátoky Albrechtického potoka, na levém břehu řeky Vltavy, pod obcí Albrechtice nad Vltavou, část obce Hladná, kam však již nedorazil,“ uvedla k případu policejní mluvčí Martina Joklová.

Po oznámení na policii ihned začala rozsáhlá pátrací akce, do které byli nasazeni protivínští policisté, zvíkovští policisté na člunu, dopravní policisté i kompletní výjezd píseckých kriminalistů, potápěčská skupina zásahové jednotky Jihočeského kraje, policejní psovod a byl použit i dron.

Spolu s policisty byli do pátrací akce povoláni také profesionální i dobrovolní hasiči.

PSALI JSME:
Na Karvinsku pátrali ostravští letečtí záchranáři po tonoucím chlapci

„Pohřešovaného muže se bohužel podařilo nelézt v neděli následujícího dne, ve 13:30 hodin již bez známek života v hloubce cca dvou metrů týnským hasičům při ústí zátoky Albrechtického potoka v řece Vltavě,“ upřesnila k případu mluvčí policie.

Přivolaný lékař na místě stanovil pravděpodobnou příčinu smrti utonutím, bližší určí až zdravotní pitva. „Na základě prověřování této tragické události mohl v této nešťastné věci sehrát u 43letého muže nemalou roli i alkohol,“ doplnila policejní mluvčí.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu