U Mohelnice na Šumpersku havaroval autobus plný dětí, srazil se s osobákem

Publikuje: Jana Malá — 28. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » U Mohelnice na Šumpersku havaroval autobus plný dětí, srazil se s osobákem

Na dálnici D35 u Mohelnice na Šumpersku došlo v úterý odpoledne k dopravní nehodě zájezdového autobusu plného dětí s osobním vozidlem.

V autobusu podle mluvčí hasičů Lucie Balážové cestovalo 46 dětí a čtyři dospělí. Dvě děti byly lehce zraněny a skončily následně v péči záchranářů. U nehody musely zasahovat všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Nehoda se podle dopravních informací policie stala na dálničním kilometru 234,8 na trase od Olomouce na Mohelnici. O nehodě informovali olomoučtí krajští hasiči na sociální síti twitter.

„Zasahující hasiči zajistili místo nehody, zabezpečily protipožární opatření. Dětem zajistily pitný režim. Budou řešit odtah vozidla a přesun autobusu mimo komunikaci, aby se mohl zprovoznit jeden jízdní pruh. Také se postarají o únik provozních kapalin,“ uvedla na Twitteru mluvčí hasičů Balážová.

Příčiny nehody jsou nyní v šetření dopravní policie.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu