Třiapadesátiletý muž se utopil na Karvinsku

Publikuje: Jana Malá — 25. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Třiapadesátiletý muž se utopil na Karvinsku

K tragické události došlo v pátek 24. června odpoledne v obci Horní Těrlicko na Karvinsku, kde se utopil muž (†53).

O tragické události informoval redakci krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že k zásahu byla vyslána posádka rychlé lékařské pomoci z Havířova.

Třiapadesátiletý muž měl být podle informací svědků pod hladinou Těrlické přehrady pět až deset minut, než byl vytažen z vody.

PSALI JSME:
Sedmačtyřicetiletý muž se v Ostravě zabil po pádu ze 4. patra domu

„V okamžiku příjezdu týmu záchranné služby nejevil žádné známky života a první pomoc mu poskytovali laičtí zachránci spolu s policisty. Posádka dále pokračovala ve snaze o záchranu rozšířenou resuscitací,“ uvedl Lukáš Humpl z krajské záchranky.

„Ani odborná přednemocniční neodkladná péče však nevedla k obnovení krevního oběhu a zasahující lékařka byla nakonec nucena konstatovat smrt postiženého,“ doplnil závěrem mluvčí záchranné služby.

Okolnosti této tragické události nyní prověřují policisté.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu