Tři lidé se zranili při střetu dvou vozidel v severočeském Mostě

Publikuje: David Bárta — 19. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Tři lidé se zranili při střetu dvou vozidel v severočeském Mostě

Vážná dopravní nehoda dvou osobních vozidel v Mostě zaměstnala v úterý dopoledne všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Ke střetu dvou osobních vozidel došlo na hlavním silničním tahu silnice I/13 pod mosteckým Hněvínem.

Při dopravní nehodě došlo, dle sdělení ústeckých krajských hasičů, kteří aktuálně o nehodě informují na sociální síti ke zranění tří lidí, které si na místě převzala do své péče přivolaná záchranná služba.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Most a také podniková jednotka Unipetrol Litvínov. „Jednoho zraněného museli hasiči z havarovaného auta vyprostit. Hasiči rovněž uklidili vyteklé provozní kapaliny a provedli protipožární opatření u obou havarovaných vozidel. Silnice byla po dobu zásahu záchranných složek uzavřena,“ zveřejnili krajští hasiči na sociální síti.

Dopravu na místě, dle informací redakce řídili policisté a odkláněli ji přes objízdné trasy okolní obcí. Okolnosti nehody jsou nyní v šetření mostecké dopravní policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu