Sedmačtyřicetiletý muž se v Ostravě zabil po pádu ze 4. patra domu

Publikuje: Jana Malá — 24. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Sedmačtyřicetiletý muž se v Ostravě zabil po pádu ze 4. patra domu

Tragicky skončil nešťastný pád sedmačtyřicetiletého muže, který se v Ostravě zřítil ze 4. patra domu. Nepomohla ani včasná resuscitace.

O tragické události informoval redakci krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že k tragédii došlo v Ostravě, krátce po půl deváté večer a na místo vyslali operátoři tísňové linky 155 lékařský a zdravotnický tým. První záchranáři byli u postiženého během necelých pěti minut od přijetí výzvy k zásahu.

Sedmačtyřicetiletý muž měl podle informací, které mají záchranáři k dispozici, spadnout z úrovně čtvrtého patra a dopadl na trávník za domem.

„Muž zůstal ležet bez známek života a základní resuscitaci mu začali poskytovat policisté, po nichž převzali snahu o záchranu posádky záchranné služby. Ty pokračovaly v nepřímé srdeční masáži, zasahující lékař provedl intubaci dýchacích cest a zajistil pacientovi přístrojem řízenou ventilaci i podání léků,“ sdělil redakci mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

„Veškerá snaha však byla marná a muž na místě podlehl zraněním, která při pádu utrpěl,“ doplnil mluvčí záchranné služby.

Okolnosti za jakých se muž zřítil z okna ve 4. patře domu vyšetřují policisté.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu