Řidič na Svitavsku narazil s vozidlem v plné rychlosti do stromu, náraz nepřežil

Publikuje: Nikola Macáková — 29. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Řidič na Svitavsku narazil s vozidlem v plné rychlosti do stromu, náraz nepřežil

Do Borové na Svitavsku spěchaly dnes ráno všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Došlo zde k těžké dopravní nehodě, kdy řidič s osobním automobilem narazil v plné rychlosti do vzrostlého stromu.

„Hasiči ihned po svém příjezdu vyprostili zaklíněnou osobu ze zdemolovaného vozu,“ uvedla aktuálně k nehodě krajští hasiči na sociální síti.

Hasiči a zdravotníci vyprošťují těžce zraněného řidiče ze zdemolovaného automobilu po dopravní nehodě. Zdroj: HZS Pardubického kraje (tiskový servis)

K nehodě přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby, který následně ale odletěl prázdný. Řidič, dle aktuálně zjištěných informací redakce nehodu nepřežil. Utrpěl vážná, mnohočetná poranění, která byla neslučitelná se životem. Přivolaný lékař již musel bohužel konstatovat smrt.

Záchranářský vrtulník, který přistál v lesním terénu poblíž místa dopravní nehody. Zdroj: HZS Pardubického kraje (tiskový servis)

„Hasiči dále odstranili následky nehody a vrátili se zpět na základnu v Poličce. Přesné příčiny a okolnosti tragické dopravní nehody tak i nadále vyšetřují policisté,“ doplnili k nehodě hasiči.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu