Při požáru nákladního auta s balíky slámy se zranil hasič, skončil v péči lékařů

Publikuje: Jana Malá — 02. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Při požáru nákladního auta s balíky slámy se zranil hasič, skončil v péči lékařů

V pondělí, krátce po 13. hodině došlo V Řečanech nad Labem k požáru nákladního vozidla. Při požáru se zranil dobrovolný hasič.

O požáru nákladního vozidla informovala asistentka krajské mluvčí pardubických hasičů Petra Zakopalová s tím, že na místě zásahu bylo zjištěno, že se jedná o požár nákladního vozidla Tatra s nákladem 36 balíků slámy od kterého se vznítilo i  pole v rozsahu cca 50x100m.

Požár nákladního vozidla s balíky slámy. Zdroj: HZS Pardubického kraje (tiskový servis)

„Při zásahu došlo ke zranění zasahujícího hasiče dobrovolné jednotky, který byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice,“ upřesnila mluvčí hasičů.

Požár nákladního vozidla s balíky slámy. Zdroj: HZS Pardubického kraje (tiskový servis)

„Vyšetřovatel příčin požárů z HZS Pardubického kraje předběžně vyčíslil škodu na 500tis. Kč a jako příčinu požáru stanovil technickou závadu. Po ukončení zásahu bylo místo předáno majiteli, který si sám zajistil požární dozor,“ doplnila Petra Zakopalová.

Požár nákladního vozidla s balíky slámy. Zdroj: HZS Pardubického kraje (tiskový servis)

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu