Policisté stále vyšetřují tragickou nehodu sanitky a osobáku u Votic

Publikuje: Nikola Macáková — 01. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Policisté stále vyšetřují tragickou nehodu sanitky a osobáku u Votic

Policisté stále vyšetřují tragickou nehodu u Votic, kde se srazila převozní sanitka s osobním vozidlem. Nehodu nepřežila pacientka v sanitce.

Nehodu nepřežila žena, která byla převážena sanitkou Dopravní zdravotnické služby a další tři lidé byli při nehodě těžce zraněny. 

K tragické dopravní nehodě převozního sanitního vozu a osobního vozidla došlo, krátce po 12. hodině, na 33. kilometru silnice I/3 v katastru obce Votice. Na místo nehody byly postupně vyslány všechny složky Integrovaného záchranného systému, včetně dvou záchranářských vrtulníků. Uvedla k nehodě policejní mluvčí Michaela Richterová.

„Šestapadesátiletý řidič převozní sanitky DZS, v níž přepravoval 74letou ženu, jel ve směru od Benešova na Tábor, kde se asi 150 metrů před křižovatkou čelně střetl s protijedoucím vozidlem VW Sharan. V osobním autě cestoval 18letý řidič se stejně starou spolujezdkyní,“ upřesnila mluvčí policie.

„Při dopravní nehodě došlo ke dvěma těžkým zraněním dvoučlenné posádky z Volkswagenu, přičemž ta byla dvěma vrtulníky transportována do pražských nemocnic. Dalším zraněným byl řidič přepravní sanitky, kterého převezla sanitka se středně těžkým zraněním do benešovské nemocnice. Bohužel střet nepřežila 74letá žena, která utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ doplnila policejní mluvčí s tím, že okolnosti této tragické nehody budou zjišťovat benešovští kriminalisté.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu