Pětatřicetiletý muž zavraždil na Náchodsku své rodiče, obviněný putoval do vazby

Publikuje: Jana Malá — 18. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Pětatřicetiletý muž zavraždil na Náchodsku své rodiče, obviněný putoval do vazby

Kriminalisté vyšetřují od včerejších nočních hodin násilnou smrt dvou lidí. Pachatele policisté zadrželi na místě činu.

Přivolaná hlídka nalezla dvě osoby bez známek života v rodinném domě v jedné z obcí u České Skalice na Náchodsku. Oba měli mnohočetná bodnořezná zranění.

Policie na místě zadržela 35letého syna zemřelé dvojice, kterého obvinila z dvojnásobné vraždy. Soud následně poslal muže do vazby.

„Kriminalisté 35letému muži kladou za vinu, že svým rodičům způsobil několik bodnořezných ran, kterým s vysokou pravděpodobností na místě podlehli. Přesnou příčinu úmrtí určí až nařízená soudní pitva,“ uvedla k případu policejní mluvčí Iva Kormošová.

„Za trestný čin dvojnásobné vraždy hrozí pachateli trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo výjimečný trest.,“ doplnila mluvčí policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu