Pět teenagerů se prohánělo nočními ulicemi Písku v osobáku

Publikuje: Nikola Macáková — 14. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Pět teenagerů se prohánělo nočními ulicemi Písku v osobáku

Policejní hlídka píseckých policistů se nestačila divit, když v nočních hodinách zastavili osobní automobil plný nezletilých chlapců.

O případu informovala policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová z písecké policie s tím, že pár minut před půlnocí si policisté všimli osobního automobilu značky Ford, které přijíždělo z ulice Dvořákova a nesvítilo. Policisté se samozřejmě rozhodli vozidlo a řidiče zkontrolovat, řidič však zrychlil a odbočil do sídliště. Hlídka se za podezřelým vydala a za použití světelného signálu s nápisem „Stop POLICIE“ automobil v ulici Vinařického zastavila.

Z automobilu postupně vystoupilo pět teenagerů a hoch, který vozidlo řídil, vysedl přes sedadlo spolujezdce. Policisté si dobře všimli, kdo řídil, a vyzvali mladíka k předložení řidičského průkazu. Odpověď zněla „Ještě mi nebylo ani patnáct let a žádný řidičský průkaz nemám“.

„Policisté zjistili totožnost všech v automobilu, šlo o tři chlapce a dvě dívky z Písku, kterým bylo všem čtrnáct a patnáct let. Při prošetřování, jak se k automobilu mladiství dostali, vyšlo najevo, že jedna z dívek vzala klíče doma a půjčila je kamarádovi,“ uvedla policejní mluvčí.

Během jejich jízdy městem naštěstí nedošlo k dopravní nehodě, policisté případ zadokumentovali a dále zpracovávají. „Kontaktovali jsme rodiče, kteří si vůz převzali. Informaci k případu předáme také Orgánu sociálně-právní ochrany dětí,“ doplnila závěrem mluvčí policie.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu