Osmatřicetiletý muž na Novojičínsku ošklivě havaroval na čtyřkolce, skončil v péči záchranářů

Publikuje: Jana Malá — 25. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Osmatřicetiletý muž na Novojičínsku ošklivě havaroval na čtyřkolce, skončil v péči záchranářů

Záchranáři museli zasahovat v noci ze soboty na neděli u velmi vážné nehody čtyřkolky na Novojičínsku.

UdálostiExtra.cz o tom dnes informoval krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že na místo vyjely pozemní týmy záchranné služby ze základen Vítkov a Odry a k misi byl vyslán také vrtulník letecké záchranné služby.

Osmatřicetiletý muž zůstal po havárii v bezvědomí.

„Prvotní vyšetření ukázalo poranění hlavy a zasahující lékař vyslovil podezření na poranění mozku. Vzhledem ke stavu přímo ohrožujícímu život a selhávajícímu dýchání bylo nezbytné zajistit pacienta provedením intubace, stejně jako jeho převedení na přístrojem řízenou ventilaci,“ sdělil Lukáš Humpl z krajské záchranky.

„Po podání léků a dalších úkonech v rámci přednemocniční neodkladné péče byl muž letecky transportován do ostravské Fakultní nemocnice. Záchranáři jej předali na tamním urgentním příjmu,“ doplnil závěrem mluvčí záchranné služby. 

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu