Novou ředitelkou policejní školy v Praze je plk. Ivana Ježková

Publikuje: Jana Malá — 15. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Novou ředitelkou policejní školy v Praze je plk. Ivana Ježková

Vyšší policejní školu a Střední policejní školu Ministerstva vnitra v Praze od 15. července povede nová ředitelka plk. Ivana Ježková.

Ta u Policie ČR působí již od roku 1995. Výběr nové ředitelky se uskutečnil formou výběrového řízení. UdálostiExtra.cz o tom aktuálně informovala mluvčí ministerstva vnitra Klára Dlubalová.

Ministerstvo vnitra na volné služební místo ředitele Vyšší policejní školy a Střední policejní školy Ministerstva vnitra v Praze vypsalo standardní výběrové řízení.

„Do řízení se přihlásilo celkem osm uchazečů. Výběrová komise doporučila ministru vnitra jako nejvhodnějšího kandidáta pro obsazení tohoto místa plk. Ivanu Ježkovou. Proto ji ministr vnitra k dnešnímu dni ustanovil do funkce ředitelky. Nová ředitelka splňuje svými odbornými kvalitami požadavky kladené na tuto náročnou pozici,“ upřesnila Klára Dlubalová.

„Plk. Ivana Ježková působí u Policie ČR na různých služebních místech již od roku 1995. Má pracovní zkušenosti z oblasti policejního školství a vzdělávání. V minulosti pracovala na Vyšší policejní škole Ministerstva vnitra v Pardubicích a donedávna působila u Útvaru policejního vzdělávání a služební přípravy,“ doplnila mluvčí resortu vnitra.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu