Na Vsetínsku havaroval mladý motorkář. Do nemocnice ho transportoval záchranářský vrtulník

Publikuje: Nikola Macáková — 27. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Vsetínsku havaroval mladý motorkář. Do nemocnice ho transportoval záchranářský vrtulník

U obce Kunovice v pondělí dopoledne havaroval mladý řidič motocyklu, který se svým strojem skončil v příkopu mimo silniční komunikaci.

U nehody musely zasahovat všechny složky Integrovaného záchranného systému. Povolán byl k nehodě také záchranářský vrtulník.

Mladému motorkáři podle zjištění redakce serveru UdálostiExtra.cz na místě první pomoc poskytli svědci nehody a následně i přivolaní zdravotníci. Po nezbytném přednemocničním ošetření zraněného řidiče motocyklu přepravil do nemocnice urgentně záchranářský vrtulník.

Havarovaný motocykl se kterým havaroval mladý motorkář u obce Kunovice na Vsetínsku. Zdroj: HZS Zlínského kraje (tiskový servis)

V době zásahu záchranných složek byla komunikace v místě nehody na nezbytnou dobu zcela uzavřena.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu