Na Novojičínsku havaroval motorkář. On i jeho spolujezdec skončili v nemocnici

Publikuje: David Bárta — 15. 05. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Novojičínsku havaroval motorkář. On i jeho spolujezdec skončili v nemocnici

Nehoda motorkáře zaměstnala profesionální hasiče, zdravotníky i policisty. K nehodě došlo na silnici 647 mezi Bílovem a Pohořílkami.

Podle informací redakce serveru UdálostiExtra.cz k nehodě byl vyslán také záchranářský vrtulník. Řidič motocyklu i jeho spolujezdec utrpěli při nehodě zranění, se kterými skončili v péči nemocničních lékařů. Přednemocniční péči na místě jim poskytli přivolaní záchranáři a hasiči.

Při nehodě motocyklu u Bílova na Novojičínsku byli zraněni dva lidé, na místě nehody zasahovaly všechny složky IZS včetně záchranářského vrtulníku. Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje (tiskový servis)

O nehodě v neděli informoval mluvčí krajských hasičů Jakub Kozák.

„Hasiči pomohli s ošetřením a transportem zraněných do sanitky i vrtulníku letecké záchranné služby,“ upřesnil Jakub Kozák.

„Na havarovaném stroji pak provedli protipožární opatření odpojením akumulátoru, po zadokumentování nehody ze strany policie motocykl postavili na kola,“ doplnil mluvčí krajských hasičů.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravní policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu