Na Královéhradecku se střetla čtyři vozidla, zasahují záchranné složky

Publikuje: Jana Malá — 02. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Královéhradecku se střetla čtyři vozidla, zasahují záchranné složky

Zásahem všech složek Integrovaného záchranného systému a zraněním dvou osob skončila hromadná nehody čtyř vozidel na Královéhradecku.

O nehodě aktuálně informují královéhradečtí krajští hasiči na sociální síti s tím, že k nehodě došlo na silnici č. 324 na Královéhradecku. Dle sdělení dopravního serveru ŘSD, je silnice v místě nehody uzavřena a dopravu na místě odklánění policisté přes objízdné trasy okolních obcí.

Dva zranění lidé jsou aktuálně v péči záchranářů. „Jednoho člověka hasiči z havarovaného auta vyprostili. Vozidlo nebylo zdeformované, ale zraněná osoba nemohla sama vystoupit z automobilu,“ doplnili k nehodě hasiči.

Okolnosti hromadné nehody jsou nyní v šetření dopravní policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu