Na Jablonecku srazil vlak člověka, ten skončil s těžkým zraněním v péči lékařů

Publikuje: Nikola Macáková — 01. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Jablonecku srazil vlak člověka, ten skončil s těžkým zraněním v péči lékařů

Na železničním přejezdu v obci Plavy na Jablonecku došlo ve čtvrtek odpoledne ke střetu osoby s právě projíždějícím vlakem.

Na místě události zasahovaly všechny záchranné složky. Osoba, kterou vlak na přejezdu srazil utrpěla velmi vážná poranění. Zasahující záchranáři ji na místě, dle informací redakce poskytli odbornou přednemocniční péči a následně převezli do nemocnice k dalšímu ošetření.

Přivolaní hasiči spolupracovali s ošetřením a transportem zraněné osoby do sanitky záchranářů a následně evakuovali 25 cestujících z vlaku.

Okolnosti železniční nehody vyšetřují policisté. Nehodou se také zabývá Drážní inspekce.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu