Muž (†75) postřelil v Kladně ženu a poté zbraň otočil proti sobě

Publikuje: Jana Malá — 28. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Muž (†75) postřelil v Kladně ženu a poté zbraň otočil proti sobě

V pondělí, krátce před 11. hodinou dopolední došlo v jednom z bytů v panelovém domě v Kladně k rodinné tragédii.

Pětasedmdesátiletý muž postřelil v Kladně ženu a poté zbraň otočil proti sobě! Na místě zemřel a žena skončila se střelným poraněním v nemocnici. 

Na místo ihned vyjely nejbližší hlídky policistů, včetně výjezdu kriminalistů. Spolu s nimi na místo zamířila i posádka záchranné služby.

„Podle prvotních informací měl 75letý muž postřelit 56letou ženu do dolní končetiny a poté zbraň otočit proti sobě. Ten na místě podlehl střelnému zranění, poškozená byla s blíže nespecifikovaným zraněním nohy převezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice,“ uvedla k případu policejní mluvčí Michaela Richterová.

„V současné chvíli, vzhledem k počátku prověřování této události, není možné bližší informace poskytnout. Okolnostmi celé události se zabývají kriminalisté,“ doplnila mluvčí policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu