Do stavební jámy se v Praze zřítil dělník, vyprostit ho museli hasiči

Publikuje: Nikola Macáková — 13. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Do stavební jámy se v Praze zřítil dělník, vyprostit ho museli hasiči

Zásah profesionálních hasičů a záchranářů si vyžádal pracovní úraz na jedné ze staveb v hlavním městě. Dělník spadl do stavební jámy.

O dramatické události informovali pražští hasiči na sociální síti s tím, že zraněného dělníka, který na staveništi v ulici K Homolce v Praze 5, spadl do hluboké stavební jámy, v úterý odpoledne zachraňovali hasiči z krčské a radotínské stanice.

„Přivolaní hasiči použili na vyproštění zraněného dělníka lezeckou techniku, záchranáři ho stabilizovali v jámě,“ doplnili hasiči.

Zasahující záchranáři zraněnému muži na místě, dle zjištěných informací redakce poskytli odbornou přednemocniční péči a následně jej převezli sanitkou do nemocnice k dalšímu vyšetření.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o pracovní úraz se událostí začali zabývat pražští policisté.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu