Cizinec na ubytovně v Plzni pobodal svého spolubydlícího

Publikuje: Jana Malá — 11. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Cizinec na ubytovně v Plzni pobodal svého spolubydlícího

Pokus vraždy na plzeňské ubytovně! Cizinec s nožem v ruce zaútočil na svého o osm let mladšího spolubydlícího.

O případu informovala plzeňská policejní mluvčí Hana Kroftová s tím, že v neděli po 20. hodině přijali krajští policisté oznámení o fyzickém napadení na jedné z plzeňských ubytoven. Policisté podezřelého muže, u kterého dechová zkouška potvrdila přítomnost alkoholu, a to s výsledkem 2,5 promile alkoholu v dechu, na místě zadrželi. Při prověřování události zjistili, že 63letý cizinec s nožem v ruce zaútočil na svého o osm let mladšího spolubydlícího a způsobil mu bodnořezná poranění v oblasti hrudníku a čelisti.

„Kriminalisté na místě provedli neodkladné a neopakovatelné úkony, ohledání místa činu, dokumentaci a zajistili stopy. Vrchní komisařka  obvinila 63letého cizince ze spáchání zločinu vraždy ve stadiu pokusu a  podala krajskému státnímu zástupci podnět k podání  návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ upřesnila Hana Kroftová z plzeňské policie.

Ve středu po poledni soudce Okresního soudu Plzeň – město návrh akceptoval a muž je nyní stíhán vazebně. „Krajští kriminalisté i nadále ve vyšetřování pokračují,“ doplnila závěrem mluvčí policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu