Chlapec strčil ruku do výtahové šachty, vyprostit ho museli přivolaní hasiči

Publikuje: Jana Malá — 01. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Chlapec strčil ruku do výtahové šachty, vyprostit ho museli přivolaní hasiči

Chlapec strčil ruku mezi podlahu výtahu a konstrukci výtahové šachty domu ve Zlíně. Těžce zraněného chlapce následně vyprostili hasiči.

Po příjezdu hasiči zjistili, že ve výtahu starého typu jeli dva chlapci. Jeden z nich během jízdy z neznámého důvodu strčil ruku mezi podlahu výtahu a konstrukci výtahové šachty. Než byl výtah zastaven, projel jedno patro. Uvedli k dramatické události krajští hasiči na sociální síti s tím, že drama se odehrálo poslední červencový den v jednom z domů, v místní části Kúty ve Zlíně.

Před samotným vyproštěním hasiči museli provést stabilizaci chlapce, protože jeho stav byl vážný. „Následně k vyproštění použili hydraulické vyprošťovací zařízení. Zraněného chlapce si následně převzala do své péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči pomohli se snesením zraněného chlapce do sanitky ale lékař si následně vyžádal přílet vrtulníku. Zraněný hoch byl tak do nemocnice transportován letecky,“ doplnili k události zlínští hasiči.

Podle informací redakce při vyprošťování těžce zraněného chlapce došlo i k poškození výtahu. Byla proto oslovena pohotovostní služba opravy výtahů, která z bezpečnostních důvodů poté vyřadila výtah z provozu, než-li bude provedena následně jeho plná oprava.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu